Bubuy Bulan


Karangan / Ciptaan : Benny Korda

Bubuy bulan
Bubuy bulan sangray béntang
Panon poé
Panon poe disasaté

Unggal bulan,
Unggal bulan abdi téang
Unggal poé,
Unggal poé oge hadé

Situ Ciburuy
Laukna hésé dipancing
Nyérédét haté
Ningali ngeplak caina

Duh éta saha nu ngalangkung
unggal énjing
Nyérédét haté
Ningali sorot socana

>Klik di sini untuk mengunduh lagunya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s