AF Ghazali – Takut Kepada Alloh


“Manusa di alam dunya téh sadayana hayang papanggih jeung bungah. Keur nu iman jeung nu Islam mah hayang bungah di dua tempat, di dunya jeung di ahérat. Éta bungah téh moal berhasil lamun teu dibantuan ku kauntungan. Kauntungan moal datang lamun teu datang pitulung Alloh. Pitulung Alloh moal sumping lamun Anjeunna teu rido ka urang. Urang moal meunang karidoan Alloh lamun urang teu bisa nancebkeun rasa sieun dina dada masing2. Jadi dina ieu pangajian simkuring moal seueur nu dibahas, rek nyoba-nyoba ngabahas masalah sieun…”

Lengkepna ieu ceramah tiasa di-download di dieu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s