Codét


Adun: Jang, ari manéh aslina ti mana?

Ujang: Leuwi Panjang.

Adun: Wah, jéger terminal atuh?

Ujang: Nya, kitulah..

Adun: Boga lalandihan meureun ari jéger mah?

Ujang: Nya, bener. Di terminal urang téh katelah si Codét.

Adun: Naha bisa katelah si Codét? Pan beungeut di dinya masih mulus rahayu kénéh.

Ujang: Kuring mah codétna gé dina bujur, matak moal katingali ku manéh. Héhéhé…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s