Wakuncar


Ujang: Dun, peuting kamari ka mana? Naha teu jadi ulin ka lembur kuring?

Adun: Ah manéh mah, Jang, kawas nu teu ngarti waé?! Pan kamari téh wakuncar.

Ujang: Oh.. mun kitu mah pasti manéh ulin jeung Si Onéng, nya?!

Adun: Boro-boro!! Kuring mah teu kamamana. Kuring mah nyempod wé di imah, sieun rék ka luar imah téh.

Ujang: Naha bet kitu?

Adun: Pan wakuncar teh WAktu KUNti ngenCAR!!

Ujang: Paingan atuh!! Hihihi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s