Eureun Ngaroko


Ujang: Dun, cenah béjana si Kémod geus eureun ngaroko, enya kitu?

Adun: Enya Jang, geus sabulan si Kémod eureun ngaroko. Tapi éta gé mun keur babarengan jeung kabogohna hungkul.

Ujang: Naha si Kémod geus jadi anggota LASIK kitu?

Adun: Hah? LASIK téh naon?

Ujang: Euh, dasar maneh mah jauh ka bedug. LASIK téh singgetan tina Lalaki nu Sieun ku Kabogohna. Wkwkwk…

Adun: Wkwkwk… Heueuh, Jang. Komo saprak kabogohna gawé di pom bengsin mah, si Kémod sieun pisan ku kabogohna.

Ujang: Naon hubungana kitu?

Adun: Majarkeun téh bisi ngabeledug mun ngaroko deukeut manéhna teh.

Ujang: Na.. ari si Kémod bodo-bodo teuing! Pan kabogohna mah jelema lain bengsin!

Adun: Heueuh jelema kabogoh si Kémod téh, ngan sok mamawa bengsin kana botol keur nyingsieunan si Kémod mun rék ngaroko. ‘Sok! Ku Enéng dibanjur ku bengsin mun Akang ngaroko!’ kitu cenah.

Ujang: Géloooo!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s